Тийм Билдинг В Града
Тиймбилдинг игри в градска среда, предлагани от Другата Земя:

Операция Стрьомберг

Операция "Стрьомберг" е шпионска тийм билдинг игра за градска среда. Участващте влизaт в ролята на тайни агенти, които се опитват да разплетат сложен случай и да обезвредят бомба, заложена от лидера на терористичната групировка Ново начало, Себастиян Стрьомберг.


2-3 часа

Няма Ограничение

Операция Реликва

Операция "Реликва" съчетава разглеждане на забележителностите в даден град, научаване на интересни исторически факти, мистика и разрешване на загадки, докато играчите влизат в ролята на изследователи.


2-3 часа

Няма Ограничение

Операция Философски Камък

В тази игра, участниците влизат в ролята на магьосници, които се опитват да открият Философския камък, изправяйки се срещу неочаквани врагове и трудности и всичко това в състезание с времето!


2-3 часа

Няма Ограничение

Операция "Стрьомберг" е шпионска игра. Участващте влизaт в ролята на тайни агенти, които се опитват да разплетат сложен случай и да обезвредят бомба, заложена от лидера на терористичната групировка Ново начало, Себастиян Стрьомберг. Всички обичаме филмите за Джеймс Бонд, Джейсън Борн, Анна - агенти, шпионски мисии и живот на ръба! Операция "Стрьомберг' е точно това... дори малко отгоре! Операция "Стьомберг" се играе често в София. За актуални дати и записвания за отбори посетете сайта ни - https://stromberg-ops.com

Времетраене 2-3 часа Брой души Няма Ограничение

Операция "Реликва" съчетава разглеждане на забележителностите в даден град, научаване на интересни исторически факти, мистика и разрешване на загадки, докато играчите влизат в ролята на изследователи. Кой не е имал период в живота си, в който сме се възхищавали на Индиана Джоунс, искали сме да открием изгубената Атландита и да Изчезналия Кивот? Ако някога сте искали да влезете в ролята на изследовател, то това е играта за вас!

Времетраене 2-3 часа Брой души Няма Ограничение

В тази игра, участниците влизат в ролята на магьосници, които се опитват да открият Философския камък, изправяйки се срещу неочаквани врагове и трудности и всичко това в състезание с времето! Една игра извезана от митове и легенди, фолклор и истории предавани от уста на уста. Кое е истината? Предстои да разбере, ако се включите в играта!

Времетраене 2-3 часа Брой души Няма Ограничение