Организиране на тийм билдинг

Тиймбилдинг Сред Природата

Най-често желания тип тиймбилдинги. Повечето ни клиенти комбинират обученията си заедно с тиймбилдинг сред природата - на планина или на море. Някои от игрите ни са с различен обучителен характер, такива които да предизвикат екипа ви физически и интелектуално, а други - изцяло за забавление!.

Тийм Билдинг В Града

За градска среда или в Офиса предлагаме няколко вида тийм билдинг игри. Една от тях е със шпионски характер, който предлага на играчите да се впуснат в ролята на тайни агенти из градa. Друга от игрите ни е с разглеждане на забележителностите в даден град, научаване на интересни исторически факти, мистика и загадки, а играчите влизат в ролята на изследователи.

Тийм Билдинг В Офиса

За офиса предлагаме тийм билдинг игра с изпълнението на серия мини задачи през седмица (отнемащи около 20-30 мин), като последния ден има финални изпитания и противопоставяне на отборите на закрито/открито.\r\nСъщо така можем да организираме камерни ролеви игри, в които участниците да влизат в преварително изготвени роли, да изпълняват задачи, да се опитват да решат казуси и други.