Тийм Билдинг В Офиса
Тиймбилдинг игри за офис, предлагани от Другата Земя:

Quiz Night SHOW

QUIZ NIGHT SHOW става все по-популярна игра и забавление за интелигентни хора през работната седмица и не само.


2 часа

Няма Ограничение

Камерни Ролеви Игри

Камерните Ролеви Игри придобиват все повече популярност в света и в последните няколко години и в България.


2-3 часа

20 души

The Office Game

Струва ви се невъзможно да стоите в офиса и да се забавлявате по време на работа? Нашата офисна игра ще ви отнеме само по 20-30 минути на ден, в продължение на седмица, ще подобри работата ви в екип и ще ви накара да се усмихвате и в най-напрегнатите дни!


Няколко Дни

Няма Ограничение

Quiz Night (куиз вечер) може да се направи на всяко едно място и е едно от предпочитаните занимания след тежък работен или обучителен ден. Играе се на отборен принцип. По време на състезанието се научават нови и интересни факти от живота. Възможни са тематични Quiz Игри от всевъзможни области като любими филми, книги, музика, пътешествия и други.

Времетраене 2 часа Брой души Няма Ограничение

Камерни Ролеви игри могат да се направят на всякаква тематика - фентъзи, фантастика, средновековие, сюжет на познат филм или книга, историческо събитие или събитие от ежедневието. В такава тийм билдинг игра играчите влизат в ролите на предварително написани герои, които имат свои цели и се опитват да ги постигнат. Камерните Ролеви игри могат да се разиграват не само с цел забавление, но и с обучителен или дори терапефтичен ефект.

Времетраене 2-3 часа Брой души 20 души

За офиса предлагаме игра с изпълнението на серия мини задачи през седмица (отнемащи около 20-30 мин), като последния ден има финални изпитания и противопоставяне на отборите на закрито/открито. Оригинален тийм билдинг, който ще ангажира екипа ви по-продължително време.

Времетраене Няколко Дни Брой души Няма Ограничение