Тийм билдинг - Сред природата
Тиймбилдинг игри сред природата, предлагани от Другата Земя:

Операция “Браво“

В една от по-любимите игри на клиентите ни, вие влизате в ролята на военен от спец частите. Когато вашият отряд е изпратен на специална мисия, нещата по пътя се объркват! Как ще се измъкне екипа ви и дали ще оцелеете?


2-3 часа

Няма Ограничение

Операция “Присмехулник“

Операция Присмехулник е една средновековна игра, която ще ви потопи в отминали времена, легенди и фолклор!


2-3 часа

Няма Ограничение

Поход на Волята

Походът на Волята е отборна игра, в която всеки отбор трябва да преодолее поредица от тежки физически изпитания, интелектуални загадки и задачи за прецизност!


2-4 часа

Няма Ограничение

В една от предпочитаните от клиентите ни тийм билдинг игри на открито вие влизате в ролята на военен от спец частите. Когато вашият отряд е изпратен на специална мисия, нещата по пътя се объркват! Как ще се измъкне екипа ви и дали ще оцелеете? Военните симулации никога не са били толкова вълнуващи!

Времетраене 2-3 часа Брой души Няма Ограничение

Операция Присмехулник е една средновековна игра сред природата, която ще ви потопи в отминали времена, легенди и фолклор!

Времетраене 2-3 часа Брой души Няма Ограничение

Походът на Волята е отборна тийм билдинг игра, в която всеки отбор трябва да преодолее поредица от тежки физически изпитания, интелектуални загадки и задачи за прецизност! Задачите трябва да бъдат решавани отборно и нито един член не трябва да бъде изоставян! Една игра, която ще тества всичките ви възможности!

Времетраене 2-4 часа Брой души Няма Ограничение