Събития

Събуди се - Експеримент

“Събуди се“ е творчески израз, чрез който се представя неразделното преплитане на материалния с духовния свят, традицията с иновацията и социумът с природата.


Няколко дни

Няма Ограничение

Shake That Хълм!

Всяка година взимаме участие и във фестивала Shake That Hill, който се състои на Младежкия хълм.


Няколко дни

Няма Ограничение

Рождени Дни и Други

Винаги сме готови да откликнем и в организацията на специален рожден ден за всички желаещи, както и специални събития като водни войни, войни с лъкове, и други. Организиране на детски рождени дни и детски партита в района на Пловдив.


1-3 часа

Няма Ограничение

Всяка година можете да се включите в нашите обучения по време на “Събуди се“! “Събуди се“ е творчески израз, чрез който се представя неразделното преплитане на материалния с духовния свят, традицията с иновацията и социумът с природата. Един събор на хиляди хора от целия свят, който показва стремежа на човека към Източника на всичко и едно представяне на нещата, които са необясними с думи. Според някои посетители и участници, които от години преживяват шестдневното събитие, то оставя вдъхновяващ отпечатък върху обществото ни. Според организаторите “Събуди се!“ е жив организъм и води свой собствен еволюиращ живот. Вече девет поредни години, мнозина споделят за преживявания и срещи със себеподобни чрез , които им се отключват моменти на осъзнаване и пориви към промяна в личен план. “Събуди се!“ въвлича възрастни и деца в социален експеримент насред Родопа планина, където сякаш им влияе със закодираното в него намерение. Най-често срещаните кодове са , благодарност, споделяне, любознателност, трудолюбие, миролюбивост и чистите човешки взаимоотношения, които въвеждат ред в заобикалящия ни свят! https://www.facebook.com/WakeUpExperiment/

Времетраене Няколко дни Брой души Няма Ограничение

В програмата на фестивала са включени спортни, детски, артистични и други инициативи, които са неразделна част от програмата на един от най-чаканите фестивали от младите хора в Пловдив. https://www.facebook.com/ShakeThatHill

Времетраене Няколко дни Брой души Няма Ограничение

Винаги сме готови да откликнем и в организацията на специален рожден ден за всички желаещи, както и специални събития като водни войни, войни с лъкове и други.

Времетраене 1-3 часа Брой души Няма Ограничение