Сред природата

Най-често желания тип тийм билдинги е този. Повечето ни клиенти комбинират обученията си заедно с билдинг сред природата (планина или море). За този тип тийм билдинги ние имаме приготвени 3 игри с различен обучителен характер.

В градска среда / В Офиса

За градска среда предлагаме 2 вида игри. Едната е със шпионски характер, който предлага на играчите да се впуснат в ролята на таени агенти из градa. Втората игра е насочена повече към разглеждане на забележителностите в даден град или научаване на интересни исторически факти. В нея играчите влизат в ролята на изследователи. За офис предлагаме игра целяща изпълнението на мини задачи през седмица (отнемащи около 20-30 мин), като последния ден се състои цял ден билдинг в офиса.

Quiz night

QUIZ NIGHT SHOW става все по-популярна игра и забавление за интелигентни хора през работната седмица и не само. Quiz night може да се направи на всяко едно място и е едно от предпочитаните занимания след тежък работен или обучителен ден. Играе се на отборен принцип. По време на състезанието се научават нови и интересни факти от живота.Възможни са тематични Quiz Игри от всевъзможни области.